+385 98 207 740 gradbenik@os.t-com.hr

Znanje i dugogodišnje iskustvo

Tvrtka „GRADBENIK“ d.o.o. osnovana je 1993.godine u Valpovu. Od 01.01.1997.tvrtka radi u Bizovcu. Osnivač je Milan Majetić, ing.građ. koji i danas upravlja tvrkom. Koristeći dugogodišnje iskustvo u građevinskoj struci, stjecano kod nas i u inozemstvu  osnovne djelatnosti firme su: graditeljstvo (visokogradnja i niskogradnja).

Zemljani radovi, zidanje objekata, kuća, zgrada, pregrada, zidanje sa svim vrstama materijala, zidanje opekom, kamenom, armiranim betonom svim vrstama materijala, krovopokrivačke radove (gradnja krova, nadstrešnice I dr.)

Radimo i završne građevinske radove kao što su postavljanje i montaža fasade, postavljanje glazure, gradnja zidova, pregradnih zidova, spuštanje stropova, postavljanje prozora, vrata, keramike, kamena, i ostale građevinske stolarije, priprema zidova za instalacije i žbukanje.

Član Hrvatske udruge krovopokrivača (HUK) od 2005.godine

Tvrtka „GRADBENIK“ d.o.o. je član Hrvatske udruge krovopokrivača (HUK) od 2005.godine i ima ovlaštenje za sve krovopokrivačke radove, kao i za ugradnju krovnih prozora (VELUX).

Tvrtka raspolaže svom potrebnom opremom, građevinskim strojevima i kamionima, te kvalificiranim djelatnicima koji svojim iskustvom pružaju garanciju za dobro izvršenje radnih zadataka.

Kontinuirana ulaganja u sredstva rada, te razvoj stručnog kadra baziraju se na dugoročnom planu, sagledavajući sadašnje potrebe tržišta i one koje očekujemo u budućnosti, kako bismo bilježili stalan rast i visoke rezultate poslovanja.

Broj zaposlenih kreće se godinama od 7-15 osoba. Trenutno imamo 7 zaposlenih zbog krize u građevinskom sektoru. Obiteljski se upravlja tvrtkom i sada imamo 1 ing.građ., 1 dipl.ing.građ., 1 magistar građ., 1 građevinski tehničar i 1 mag.ekonomije.